‘Milli irade böyle tecelli etti’

7 Haziran’a göre ülke genelinde ve Bursa’da en fazla oy kaybeden MHP’de de moraller bozuldu.

‘Milli irade böyle tecelli etti’

ASLIHAN AYDIN

İl Başkanlığı’nda bekleyen partililer, sonuçların gelmeye başlaması ile birlikte büyük hayal kırıklığına uğradı. Sonuçları değerlendiren MHP İl Başkanı Yüksel Yılmaz, ”Arzu ettiğimiz sonuç bu değildi. Ama milli irade böyle tecelli etti” dedi.

Yılmaz, 7 Haziran ile mukayese edildiğinde Bursa’da oylarda bir düşüş yaşandığını belirterek, Bursa için 2 milletvekili ile sorumlulukları  doğrultusunda çalışmalarını sürdüreceklerini vurguladı. Seçimden sonra MHP’ye yönelik bir algı operasyonu yürütüldüğünü savunan Yılmaz, ”Bu operasyonlardan maalesef olumsuz etkilendik” dedi.

Teşkilat olarak sahada üstlerine düşenleri yaptıklarını dile getiren Yılmaz, ”Demokrasilerde milletin kararı üzerine karar olmaz. Bu bağlamda her karara şimdiye kadar olduğu gibi saygı gösteriyoruz. Nerede kendimizi ifade edemedik diye kendi içimizde analiz yapacağız.  Eksiklerimizi tespit ederek yeniden Türk milletine hizmet etmek için mücadele etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MİLLETE KÜSMEK OLMAZ

TRT’de kendilerini yeterince ifade etme şansı bulamadıklarından yakınan Yılmaz, ”Söz konusu kanalda 37 milletvekili adayı seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Adayların tamamı Adalet ve Kalkınma Partisi’ne ait. Gönlümüzden geçen, arzu ettiğimiz sonuç bu değildi. Milli irade böyle tecelli etti. Demokrasilerde millete küsmek olmaz. Sonuç olarak ülke gerçekleri değişmiş değildir. Daha çok çalışacağız. Sonuçlar herkes için hayırlı olsun” dedi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X