Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Milli iradeye hizmet etmek bir şereftir’

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Geçici Bakanlar Kurulu’nda yer almasına ilişkin, “Milli iradeye hizmet etmek bir şereftir. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Geçici Bakanlar Kurulu'nda yer almasına ilişkin,

Geçici Bakanlar Kurulu’nda yerini koruyan Müezzinoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kabinede sorumluluk üstlenen tüm bakanlara başarılar diledi.

Önümüzdeki süreci “zor” olarak nitelendiren Bakan Müezzinoğlu, “Ülkemizi seçime götürecek arkadaşlarımıza ekip ruhuyla birlikte çalışmayı diliyorum. Milli iradeye hizmet etmek bir şereftir. Başta Sayın Başbakanımız olmak üzere şahsım da dahil tüm arkadaşlara başarılar diliyorum” diye konuştu.

Sağlıktaki çalışmaların aynı hızla kaldığı yerden devam edeceğine inandığını belirten Müezzinoğlu, şunları söyledi:

“Aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önemli olan ülkemiz ve milletimiz kazansın. 78 milyon ülke insanı, yöneticilerinden yarınlarının bugünden daha iyi olmasını bekliyor. Bize de düşen bu ülkenin bu milletin yarınlarını daha iyi yapabilmek için gücümüzün yettiği oranda çalışmak. 78 milyon ülke insanımıza hayırlı olsun.”