Milli İttifak’ın hedefi yüzde 25

SP ile BBP arasında yapılan Milli İttifak’ın Bursa’daki teşkilatları bir araya geldi.

Milli İttifak’ın hedefi yüzde 25

SEYİT GÜNDOĞAN

Toplantıda konuşan SP İl Başkanı Mehmet Atmaca, iki parti yöneticileri ve milletvekili adaylarının birbirini daha iyi tanıması amacıyla toplandıklarını belirterek, “Bu ittifakla seçimde bütün barajları yıkacağız.

 

Türkiye’nin belki de bugüne kadar yaşadığı bütün seçimlerinde en büyük sürprizi yapan oluşum olacağız. Bizim baraj endişemiz kalmadı. Hedefimiz Bursa’da yüzde 25” diye konuştu. 

BBP İl Başkanı Mehmet Gebeş ise milliyetçi ve maneviyat tarafları çok güçlü iki camianın bir araya gelmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

İLK SIRA KARAMOLLAOĞLU

Her iki partinin yaptığı ittifaka göre; Bursa milletvekili aday listesi 1 ve 2. sıralar SP, 3. Sıra BBP’li adaylardan oluşurken, diğer sıralamanın ise birer sıra atlayarak gidiyor. Buna göre; SP ve BBP’nin oluşturduğu Milli İttifak’ın milletvekili aday listesi şu isimlerden oluşuyor: 1-Temel Karamollaoğlu, 2-Selim Sait Terzioğlu, 3-Salih Uçak, 4-Gökhan Gerçek, 5-Abdulaziz Özkılıç, 6-İsmail Özdemir, 7-Selahattin Çelt, 8-Burak Çelik, 9-İsmail Aslan, 10-Sevim Çiçek, 11-Murat Çalışkan, 12-Bahri Urgun, 13-Zafer Birinç, 14-Mehmet Akbaba, 15-Doğan Müftüoğlu, 16-Ayşe Benlioğlu, 17-Taner Keleş, 18-Metin Çoraklık.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X