Milli maça Bursaspor taraftarı istenmiyor mu? TFF’den skandal karar…

Olay Gazetesi Yazarı Erdal Akçay, TFF’nin 28 Mart’ta Bursa’da oynanacak Türkiye-Hırvatistan maçıyla ilgili aldığı kararı bugünkü köşesinde değerlendirdi…

Milli maça Bursaspor taraftarı istenmiyor mu? TFF’den skandal karar…

Akçay, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Bursaspor’a yargısız infazla önce 9 maç, ardından Tahkim’den göstermelik indirimle 7 maç ceza veren Türkiye Futbol Federasyonu büyük bir skandala daha imza attı. 28 Mart Salı günü A Milli Futbol Takımımızın Hırvatistan ile Timsah Park’ta oynayacağı Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçının biletleri satışa çıkarken, anlaşılan o ki Bursaspor taraftarının stadyuma girmesi istenmiyor. 2.Lig’de passolig uygulamasının olmaması ve kağıt biletle maça girilmesine rağmen, milli maça  “T.C. Bursa Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile stadyum girişleri ve bilet satışları Passolig Kart ile yapılacak” denilmesi kabul edilemez. Kim neyden korkuyor? Passolig kullanılmayan bir şehirde milli maça passolig zorunluluğu getirmek akıl tutulmasıdır. Milli Takımı Bursaspor taraftarından mı uzak tutmak istiyorsunuz, yoksa birilerine para mı kazandırma hedefiniz. En ucuz biletin 100 TL olduğu maça girebilmek için insanların passolig yenileme ücreti olarak 92.5 TL daha ödemesini istiyorsunuz. Stadyuma 40 bin kişi gelse, birilerinin cebine kaç lira girecek, hesabını siz yapın.

Olay Gazetesi Yazarı Erdal Akçay’ın yazısının tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X