Milli takım uçağında kavga

Milli Takım uçağında olay çıktı. Futbolcu Arda Turan gazeteci Bilal Meşe’ye ağır küfürler edip, boğazını sıktı. Arda’nın fiziki saldırısına Fatih Terim kayıtsız kaldı. Milli Takım’ın kaptanı, güçlükle sakinleştirildi.

Milli takım uçağında kavga

Makedonya ile hazırlık maçında karşılaşan A Milli Takım oyuncuları, İtalya’ya götüren uçakta olay çıktı. Milli Takım, Makedonya ile golsüz berabere kaldığı özel maçın ardından Slovenya kampı için Üsküp’ten gece özel uçakla ayrıldı. Slovenya’ya karayoluyla geçmek üzere üzere İtalya’nın Trieste kentine uçan Milli Takım’ın uçağına basın mensupları da alındı. Uçakta Barcelonalı Arda Turan’ın gazeteci Bilal Meşe’ye saldırısı gündemi değiştirdi.

 

Uçak kalkmadan hemen önce Arda Turan arka tarafa doğru yürürken Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe’ye EURO-2016 sırasındaki haberler ve özellikle prim konusunda yazılanlar nedeniyle küfür edip saldırdı. Milli Takım’ın kaptanı, gazeteciye hakarete ve küfüre varan cümleler kurdu ve fiziksel saldırıda bulunup Meşe’nin boğazına sarıldı. 

 

İkili arasındaki kavgayı durdurmak için yakın koltuklarda oturanlar müdahale etti. Araya girenlerin olmasına rağmen ciddi bir arbede yaşanan olay sonrası Arda Turan zor sakinleştirildi. Olaya Fatih Terim’in kayıtsız kaldığı görüldü.

 

“BİZ KİMDEN PARA ALMIŞIZ, KONUŞSANA ŞİMDİ!”

 

Arda Turan, gazeteci Bilal Meşe’ye kavga sırasında şunları söyledi: “Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kimden prim istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi, onlarda burada! Burada soruyorum. Kim yazdırdı bunları sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi. Seni bu uçağa kimler aldı. Bu ülke böyle senin gibileri uçağa alırlar tabii…” 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X