Milli Takım’a sert eleştiri: Şerefsizler…

Fransa’da düzenlenen EURO 2016 Avrupa Şampiyonası’nda aldığı sonuçların yanı sıra prim krizinin yaşandığı A Milli Futbol Takımı için sert sözler kullandı.

Milli Takım’a sert eleştiri: Şerefsizler…

İspanya ve Hırvatistan maçlarında alınan mağlubiyetlerin ardından Çek Cumhuriyeti’ni yenerek gruptan çıkma şansını sürdüren Fatih Terim ve öğrencileri, İrlandaCumhuriyeti’nin İtalya’yı yenmesi ile turnuvada en iyi 3.’ler arasında yer alma şansını değerlendirememişti. Ancak Türkiye’de milli takımın elenmesinden çok yaşanan tartışmalar konuşulmuştu. Prim yüzünden çıktığı söylenen takım içindeki huzursuzluk,Türk spor gündeminin tepesine oturmuştu.

FATİH TERİM ELEŞTİRİSİ

Milli takımda yaşanan bu gelişmeleri yorumlayan Fatih Altaylı, Bloomberg TV’de katıldığı bir canlı yayında Fatih Terim ile ilgili oldukça sert ifadeler söyledi. Altaylı, Fatih Terim ve futbolcuların sergilediği tavırların yanlış olduğunu belirtti. Fatih Terim’in eleştirilmeye tahammülü olmadığının altını çizen Fatih Altaylı, “Bu üstten bakan, eleştiri kabul etmeyen tavır nedir? Hadi bir kişiye ülke olarak katlanıyoruz mecburen… Ama bu nedir? Yok hesap soracağım falan…” diyerek eleştirilerine devam etti.

Eleştirileri ardı ardına sıralayan Fatih Altaylı’ya “oyuncuları nasıl görüyorsunuz” sorusu üzerine, “Bizim Milli takım kadar duran, Bizim Milli takım kadar yan pas geri pas yapan ve bunun sonucunda da pres yeyip sürekli top kaptıran başka takım ben görmüyorum.Türkiye’ye benzer kötülükte başka bir takım daha yok” dedi.

‘AYA ROKET Mİ FIRLATIYORSUNUZ BE ŞEREFSİZLER’

Milli takımda yaşanan prim krizine de değinen Altaylı “Kıytırık bir golle şampiyonaya gideceksin. Sonra yarım milyon lira prim alacaksın. Aya roket mi fırlatıyorsunuz be şerefsizler!” sözlerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X