Milli yayın krizine TFF el koydu!

A Milli Takım’ın Hollanda ile Amsterdam’da oynayacağı maçın yayıncı kuruluş Show TV’de yayınlanamayacağı haberi Türkiye’nin gündemine oturdu.

Milli yayın krizine TFF el koydu!

Show TV’nin yönetimine el koyan TMSF, 11 Mart’ta aldığı kararla Hollanda-Türkiye maçını yayınlamama kararı aldı. 

An itibariyle Hollanda-Türkiye maçının Türkiye’de yayını yok. Konu hakkında bir açıklama yayınlayan Show TV, maçın yayınlanmayacağını ve isteyen kanalın maçı yayınlamasında kendileri açısından herhangi bir sıkıntının olmadığını duyurdu. Yaşanan büyük krizin ardından devreye giren Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri acil eylem planı hazırladı. 

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, 28 Mart’ta oynanacak olan Hollanda – Türkiye maçının bir kanalda yayınlanmasını, geri kalan maçlar için ise yeniden bir ihale açılması için çalışmalara başladı. Atrenatif planlar hazırlayan TFF yetkilileri, 4 gün içerisinde ihale düzenlemeyeceği için Devletin yayın organı TRT ile de dirsek temasına başladı. 

Distribütör firma ile TRT yetkililerini bir araya getirmeyi planlayan TFF, 1 maçlık yayın ve arkasından da yeni bir ihale için alternatif planlarını hazırlamaya başladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X