Milliler Almanya sınavında… Resmi maçlar öncesi ciddi prova…

Ay yıldızlıların Köln kentindeki özel buluşması Rhein Energie Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak.

Milliler Almanya sınavında… Resmi maçlar öncesi ciddi prova…

UEFA Uluslar B Ligi’nde pazar günü Moskova’da Rusya ve 14 Ekim Çarşamba günü de İstanbul’da Sırbistan ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız, bu maçlar öncesi son hazırlık karşılaşmasını bugün Almanya ile oynayacak.

Köln kentindeki Rhein Energie Stadyumu’nda TSİ 21.45’te başlayacak mıçı Fransa’dan Benoit Bastien yönetecek.

26. BULUŞMA’DA 7’Yİ ARIYORUZ
İstanbul havalimanından THY’ye ait özel uçakla dün Köln’e giden A Milliler, maçla ilgili son çalışmasını karşılaşmanın oynanacağı stadyumda gerçekleştirdi.

Ay yıldızlı ekip, Almanya ile 26. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 25 maçta milli takım, 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 15 yenilgi aldı. Teknik Direktör Şenol Güneş, ay yıldızlı ekibin başındaki 65. karşılaşmasına çıkacak.

TSİ 21.45/TRT 1

Aday kadroda şu oyuncular yer alıyor;

Kaleci: Mert Günok (Medipol Başakşehir), Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Savunma: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür, Kaan Ayhan (Sassuolo), Nazım Sangare (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Medipol Başakşehir)

Orta saha: Cengiz Ünder (Leicester City), Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor), Dorukhan Toköz (Beşiktaş), Hakan Çalhanoğlu (Milan), İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Fenerbahçe), Yusuf Yazıcı (Lille), Abdülkadir Ömür (Trabzonspor), Emre Kılınç (Galatasaray)

Forvet: Ahmed Kutucu (Schalke 04), Burak Yılmaz (Lille), Enes Ünal (Getafe), Kenan Karaman (Fortuna Düsseldorf)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X