Milliler Arda ile güldü

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası elemeleri A Grubu’ndaki 6. maçında deplasmanda Kazakistan’ı Arda Turan’ın golüyle 1-0 yendi.

Milliler Arda ile güldü

Karşılaşmaya iki takım da kontrollü başlarken, ilk 10 dakikalık bölümün ardından oyuna ağırlığını koyan A Milli Futbol Takımı, aradığı golü bulmak için rakip kaleye yüklenmeye başladı. Hücumda özellikle Arda Turan ve Hakan Çalhanoğlu’yla etkili olan ay-yıldızlılar, buna karşın ceza alanı dışından çektiği şutlar dışında pozisyon üretmekte zorlandı.

Maçın 19. dakikasında Hakan Çalhanoğlu, 28. dakikasında Arda Turan ve 45+1. dakikada Ozan Tufan’ın şutlarında kaleci Pokatilov gole izin vermezken, ay-yıldızlılar ilk yarıda gol kaydedemedi.

Türkiye karşısında defansif bir oyun anlayışıyla mücadele eden Kazakistan ise hızlı geliştirdiği ataklarla gol aradı. Ev sahibi takımın ilk yarıdaki en önemli pozisyonunda, 35. dakikada Shomko’nun topa vuruşunda, kaleci Volkan Babacan gole izin vermedi ve ilk yarı 0-0 tamamlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X