Milliler Çek kesecek

Fatih Terim yönetiminde Riva’da yapılan çalışmaya kadrodaki tüm futbolcular katılırken, kampta galibiyetten başka bir şey konuşulmuyor.

Milliler Çek kesecek
A Milli Takımımız, Çek Cumhuriyeti ile yarın akşam 21.45’te Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynayacağı EURO 2016 grup eleme maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
 
Ay yıldızlılar dün TFF Milli Takımlar Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde basına kapalı olarak çalıştı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanda aday kadroda bulunan tüm futbolcular yer aldı.
 
İLK ADIM ATILACAK
 
Antrenmanda, koordinasyon ve ısınma hareketlerini takiben sırasıyla 7’ye 3 pas ve çift kale taktik çalışması yapıldı. Rejenerasyon koşusu ve açma-germe hareketleriyle idman son buldu. A Milli Takım, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını bugün saat 17.00’de yapacağı idmanla tamamlayacak.
 
Antrenman boyunca futbolcularıyla yakından ilgilenen Fatih Terim, uyarılarda bulunurken, ay yıldızlılar sergiledikleri performansla yarın akşam Çek Cumhuriyeti’ni yenerek 2016 yolunda ilk adımı atmakta kararlı olduklarını gösterdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X