Milliler form tutuyor

EURO 2016 öncesi Antalya’da kamp yapan ay yıldızlı takım dünü tek çalışmayla tamamladı.

Milliler form tutuyor

ERKAN SAĞLIK

Avrupa Futbol Şampiyonası’na Antalya’da kamp yaparak hazırlanan A Milli Takım’da moraller yerinde… EURO 2016 öncesi yarın Karadağ ile özel maçta karşılaşacak olan ay yıldızlı ekibin dün akşam Gloria Sports Arena’nın sahasında yaptığı çalışmaya Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giyen Galatasaray ve Fenedrbahçeli futbolcular katılmadı. 

1 saat süren idmanda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, takıma dar alanda pas ve pres çalışması yaptırdı. Milli Takım, yarın saat 20.45’te Antalya Arena Stadı’nda Karadağ ile oynadıktan sonra 3 Haziran’da Antalya kampını tamamlayıp 5 Haziran’da oynayacağı Slovenya maçı için bu ülkeye hareket edecek.

Serdar seferberliği

Sakatlığı nedeniyle EURO 2016’da oynaması riskli gözüken Serdar Aziz için A Milli Takım’da adeta seferberlik ilan edilmiş durumda. Dün akşam takımdan ayrı çalışan Bursasporlu futbolcu için Milli Takım doktorları tüm şartları zorluyor.

Antrenör adayları geldi

A Milli Takım’in dün akşam yaptığı idmanı pro lisans kursuna katılan antrenörler de izledi. Kursta tanıdık isimler de vardı; Bursaspor’da Hamza Hamzaoğlu’nun yardımcılarından Fuat Buruk, yeşil beyazlı takımın eski teknik direktörlerinden İrfan Buz, Şenol Güneş’in yardımcısı Şeref Çiçek, Bursaspor’un eski futbolcularından Erol Bulut ve Bayram Bektaş… 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X