Millilerin özel gecesi

A Milli Takımımızın Katar ile ilk kez karşı karşıya geleceği müsabaka, Başkent Doha’daki Abdullah bin Khalifa Stadı’nda oynanacak ve TSİ 19.30’da başlayacak.

Millilerin özel gecesi

Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 finallerine katılacak A Milli Takımımız, bugün deplasmanda 2022 FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak olan Katar’la karşılaşacak. Türkiye’nin tarihinde Katar ile ilk kez karşı karşıya geleceği müsabaka, Başkent Doha’daki Abdullah bin Khalifa Stadı’nda oynanacak ve TSİ 19.30’da başlayacak. 

GENÇLERE ŞANS

Macaristan Futbol Federasyonu’ndan Istvan Vad’ın yöneteceği, Gabor Eros ve Peter Berettyan’ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşma, Show TV’den canlı olarak yayınlanacak. Futbol Direktörü Fatih Terim’in bu karşılaşmada daha çok genç isimlere şans vereceği belirtildi. Milli Takım ayrıca salı günü de Yunanistan ile İstanbul’da hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

19.30 SHOW TV CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X