Milos da geldi

Nilüfer Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı Hırvat orta oyuncu ile sözleşme imzaladı.

Milos da geldi

Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde yeni sezon öncesinde iddialı bir kadro kuran Nilüfer Belediyespor, daha önce anlaşmaya vardığı, ancak oyuncunun ülkesinin milli takımında olması nedeniyle Bursa’ya gelemeyen Ivana Milos ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon Büyükşehir Belediyespor’da başarılı bir performans sergileyen orta oyuncu, Nilüfer Belediyesi Üçevler Tesisleri’nde 1 yıllık anlaşmaya imza attı. Kulüp başkanı Ali Karamık’ın da buluduğu törende sözleşme imzalayan Hırvat oyuncu, Nilüfer Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

İYİ BİR EKİP OLDUK

Takımda geçtiğimiz sezon da beraber oynadığı Seda Uslu, Meryem Boz ve Selen Kafadar’ın da olduğunu belirten 1986 doğumlu orta oyuncu takımda bildiği başka oyuncular da bulunduğu belirterek, “İyi oyunculara sahip bir ekip olduk. Güzel şeyler yapmak istiyorum. Takımın başarısında ben de pay sahibi olmak isterim” dedi. İyi bir kadro kurduklarını belirten başkan Ali Karamık da “Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz” şeklinde konuştu. Karamık ayrıca, Uluslararası Cengiz Göllü Voleybol Turnuvası’na davet almadıklarına dikkat çekerek ‘Bursa’nın 1. Lig’de mücadele eden iki takımı var. Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen turnuvaya geçen yıl olduğu gibi bu yıl da davet edilmedik’ diyerek sitemini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X