Milyoner oldu ama Kartal’ından vazgeçmiyor

Yılbaşı çekilişinden büyük ikramiye isabet eden İstanbul’daki 3 çeyrek bilet sahibinden birinin izi Silivri’de bulundu. Kendisi de bilet satmak için memleketinden İstanbul’a gelen talihli, milyoner olmasına rağmen, Kartal marka otomobilinden vazgeçmeyeceğ

Milyoner oldu ama Kartal’ından vazgeçmiyor

Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişinde, 55 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği “0556013” numaralı çeyrek biletlerden birinin İstanbul Silivri’de yaşadığı ortaya çıktı. Sabah gazetesinin haberine göre, talihli kişi evli ve iki çocuk babası olan gece bekçisi Mustafa Gıcık (41). 

 

9 BİLET ALDI, O BİLET AVUKATTA 

 

Milli Piyango çekilişini evde ailesiyle birlikte televizyondan izlediğini söyleyen Gıcık, değişik bayilerden aldığı 9 milli piyango biletini kontrol ettiğinde 0556013 numaralı büyük ikramiye isabet eden biletin kendisinde olduğunu fark ettiğini söyledi. 

O bileti avukatına verdiğini ve ikramiyeyi almak için işlemlere başladığını söyleyen Gıcık, “Bir türlü inanamadık doğruluğuna, defalarca baktık. En sonunda artık evde bayram havası oluştu. Çocuklarım eşim hepsi mutluluktan havaya uçtular. İnşallah numaralar değişmez diye dua ettik” dedi. 

 

‘KARTAL’I SATMAM’ 

 

20 yıllık evli Gıcık’ın 17 yaşındaki oğlu ve eşi Silivri’deki bir fabrikada çalışıyor. Kendisi ise çift iş yapıyor. Bir inşaatta gece bekçiliği yapan Gıcık, gündüzleri ise inşaatlarda su tesisatı yaparak kendi otomobilinin içinde uyuyor. Silivri’de oturdukları apartman dairesi ise kiralık. 

Düzenli olarak Milli Piyango bileti aldığını söyleyen Mustafa Gıcık, “Sürekli Milli Piyango bileti alırım. Bu çekilişte 9 adet bilet almıştım. Çıkan para ile market açıp artık dinleneceğim. Büyük oğlum okumadığı için çalışıyordu. Küçük kızım ise daha birinci sınıfta onu okutacağım. Kartal marka bir otomobilim var. O benim çok kahrımı çekti. Bana çok uğurlu geldi. O arabayı kimseye vermem. Onun bakımlarını yaptırıp, onu saklayacağım” dedi. Gıcık, bankalara kredi ve kredi kartı borçları olduğunu, ikramiyesiyle önce bu borçlarını kapatacağını, yardıma muhtaç kişilere de yardım edeceğini söyledi. 

ZOR GÜNLERİNİ SABAH’A ANLATTI

 

Gıcık,”20 yıl önce Kastamonu’dan piyango bileti satmak için İstanbul’a gelmiştim. Akrabalarımın evlerinde kalıyordum. Misafirleri olduğunda cami tuvaletinde ya da boş tabutların içinde uyuyordum. Hep sattığım biletlerden bana ikramiye çıkmasını hayal ederdim” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X