Mimar Mühendisler Grubu ‘evet’ diyor

Mimar Mühendisler Grubu (MMG) Bursa Şubesi, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda ‘evet’ diyeceğini Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı basın açıklamasıyla kamuoyuyla paylaştı.

Mimar Mühendisler Grubu ‘evet’ diyor

MMG Bursa Şube Başkanı Rasim Serim, referandumun bir parti meselesi olmadığına vurgu yaparak, “Biz Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi olarak tüm Türkiye’de sivil iradenin asli sahipleri olan aziz milletimizi, tüm sivil toplum örgütlerini bu süreçte birlikte yürümeye davet ediyoruz. Bizler Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi Olarak bu referandumda; yeni bir Türkiye için ‘evet’ diyoruz” dedi.

Basın açıklamasına katılan  Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de, “Böyle bir konuda, Türkiye’yi ilgilendiren, tüm dünya mazlumlarını ilgilendiren ve devletimizin önemli bir eşiği aşması gereken 16 Nisan halk oylaması, referandumundaki yaptığı bu açıklamadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X