Mimari tasarımda da ‘sinerji’ yaratacak

Reklam ajansı ve yayıncılık alanında faaliyetlerini sürdüren Sinerji Grup, yenilikçi yaklaşımı ile bünyesine mimari tasarım ve proje hizmetlerini de ekledi.

Mimari tasarımda da ‘sinerji’ yaratacak

Tam hizmet ajansı olarak 5 yıldır Bursa ve bölgesine hizmet veren Sinerji Grup, bünyesine kattığı mimari tasarım ve proje hizmetlerinin lansmanını Bursa İnşaat 2015 Fuarı’nda gerçekleştirdi. Fuarın kendileri açısından son derece olumlu geçtiğini belirten Sinerji Grup Başkanı Ferhat Murat, “İnşaat Fuarı özellikle kısa süre önce bünyemize kattığımız iç mimari tasarım ve proje hizmetleri konusunda oldukça verimli geçti. İnşaat firmaları, ajans hizmetlerimizin yanında mimarlık konusunda sağladığımız yeniliklere büyük ilgi gösterdi” dedi.

FARKLI BİR BAKIŞ AÇISI

Pazarlama iletişimi konusundaki altyapı ve deneyimleri ile mimari tasarım ve proje konusuna farklı bir bakış açısı kazandırdıklarının altını çizen Ferhat Murat, “Projelerin lansman ve satış sürecinde en önemli nokta projenin doğru bir şekilde hedef kitlesine sunumudur. Bu açıdan baktığımızda sadece render ya da maket gibi pazarlama enstrümanları yetersiz kalabilmektedir. İşte tam bu noktada proje başlamadan önce inşa edilmemiş konutları satmaya gayret eden inşaat firmalarına 3 boyutlu film ile projeyi gezdirebilme ve yaşatma imkanı sunuyoruz” diye konuştu.

EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ

Murat, 2015 yılının Sinerji Grup olarak planladıkları gibi verimli geçtiğini dile getirerek, yenilikçi yaklaşımla önümüzdeki dönemde de emin adımlarla büyümeyi hedeflediklerini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X