Minderde büyük kapışma

Türkiye’nin yanısıra Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Romanya ve Kosova’dan 200’ün üzerinde sporcunun katıldığı Uluslararası Yıldırım Bayezid Han Balkan Güreş Turnuvası start aldı.

Minderde büyük kapışma

RECAİ UYSAL

Türkiye Güreş Federasyonu ile Yıldırım Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlendiği Uluslararası Yıldırım Bayezid Han Balkan Güreş Turnuvası’nda heyecan start aldı. Yıldırım Belediyesi Spor kompleksi’nde bugün tamamlanacak organizasyon geniş katılıma sahne olurken, genç erkekler kategorisindeki turnuvada sporcular kürsü için kapışıyor. 8 farklı sıklette düzenlenen organizasyonda Türkiye’nin yanısıra Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Romanya ve Kosova ülkelerinden mücadele edecek 200’ün üzerinde sporcu ter döküyor.

KAPANIŞ GÜNÜ

Serbest ve grekoromen stillerde yapılan Uluslararası Yıldırım Bayezid Han Balkan Güreş Turnuvası’nın ilk gününde grekoromen stilde 50, 60, 74 ve 96 ile serbset stilde 60, 74 ve 96 kilolarda eleme ve final maçları oynanırken, madalyalar sahibini buldu. Turnuvada bugün serbest stilde 50, 55, 60, 66, 84 ve 120 kilo ile grekoromen stilde 55, 66, 84 ve 120 kilolarda ilk olarak eleme maçları yapılacak. Elemelerin ardından yapılacak finallerle de kürsü sahiplerini bulacak.

FİNAL HEYECANI OLAY TV’DE

Yıldırım Belediyesi ile Türkiye Güreş Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Yıldırım Bayezid Han Balkan Güreş Turnuvası’nda bugün yapılacak final maçları OLAY TV’den canlı olarak ekrana gelecek. Turnuvada bugün yapılacak grekoromen ve serbest stil eleme maçları sabah saat 10.00’da başlayacak. Yapılacak elemelerin ardından başlayacak final müsabakaları ve ödül töreni heyecanı ise saat 13.15’ten itibaren OLAY TV’de yaşanacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X