Minderde fırtına dindi

‘Valilik Kupası Minikler Serbest Güreş Şampiyonası’na katılan minik sporcular dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadele verdi.

Minderde fırtına dindi

‘Valilik Kupası Minikler Serbest Güreş Şampiyonası’ heyecanının yaşandığı Bursa’da minik güreşçiler minderde fırtına gibi esti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Güreş İl Temsilciliği işbirliğiyle ikincisi düzenlenen şampiyonaya, il merkezi ve ilçelerde faaliyet yürüten 17 kulüpten 573 sporcu katılırken, bugüne kadarki en geniş katılımlı Valilik Kupası gerçekleştirildi. Atatürk Spor Salonunda düzenlenen şampiyona minik güreşçilerin kıyasıya mücadelelerine sahne oldu.

ÖDÜLLENDİRİLDİLER

Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Şube Müdürleri, bazı Federasyonların eski il temsilcileri, kulüp yöneticileri ve vatandaşların izlediği müsabakalarda minik güreşçiler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadeleler ortaya koydu. Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda düzenlenen törende dereceye giren sporcu ve kulüpler ödüllendirildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X