Minderde lig heyecanı

Büyükşehir Grekoromen Güreş 1. ve 2. Lig final etabı maçları Bursa’da başladı. Bugün tamamlanacak organizasyon sonunda 8’er takımın yer aldığı liglerde şampiyonlar ve küme düşen ekipler belli olacak.

Minderde lig heyecanı

RECAİ UYSAL

Güreş Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Büyükler Grekoromen Güreş 1. ve 2. Lig final ve klasman müsabakaları Bursa’da başladı. Atatürk Spor Salonu’nda start alan organizasyonun ilk gününde müsabakalar heyecana sahne oldu. 8’er ekibin mücadele ettiği liglerin final etabının açılışına Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin’in yanısıra federasyon yöneticileri ve güreşseverler de katıldı. Bugün tamamlanacak lig sonunda ilk 2 sırada yer alan ekipler üst lige çıkarken, son 2 sıradaki takımlar ise alt lige düşecekler.

SAHİP ÇIKMALIYIZ

Ata sporu güreşin önemine dikkat çeken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman şahin, “Biz bu spora sahip çıkmalıyız. Birçok ülke güreşe yöneldi. Biz de güreşe gereken desteği vermeliyiz. Burada mücadele edecek tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi. Güreş İl Temsilcisi Celalettin Güneş ise katılan ekiplere başarı dilerken, “İnşallah Bursa’dan güzel duygularla ayrılırsınız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X