Mini elbiseli poz paylaşan Hanife’nin foyası ortaya çıktı

Katıldığı evlilik programlarıyla yıldızı parladıktan sonra başörtüsü açmasıyla gündeme gelen Hanife Gürdal, cesur mini elbiseli pozunu paylaştı.

Mini elbiseli poz paylaşan Hanife’nin foyası ortaya çıktı

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla ünlenen Hanife Gürdal, geçtiğimiz aylarda başörtüsünü çıkardı. Başını açtıktan sonra her paylaştığı olay olan Hanife Gürdal, son olarak cesur mini elbiseli pozunu paylaştı.

MİNİ ELBİSESİYLE POZ VERDİ

Geçtiğimiz günlerde bikinili pozlarını paylaşan Hanife Gürdal, hızlı değişiminden dolayı topa tutulmuştu. “Tenhada yaptıklarınızı toplumda kınamayın” notuyla kendisini eleştirenlere meydan okuyan Gürdal, son olarak mini elbiseli pozunu paylaştı.

BİR BACAĞINI İNCELTTİ

Pembe çiçekli mini elbisesiyle poz veren Gürdal’ın bir bacağını photoshop uygulamasıyla inceltmesi de takipçilerinin gözünden kaçmadı. Gürdal’daki değişimi fark eden bir takipçisi “Shop yapıyorsun bari adam gibi yap bir bacağın dolma gibi biri de çubuk kraker gibi.” yorumunu yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X