Mini etekli kombini sosyal medyayı salladı!

Güzelliği ile göz kamaştıran Serenay Sarıkaya, katıldığı özel bir programda en çok dikkat çeken isim olmayı başardı.

Mini etekli kombini sosyal medyayı salladı!

Bir güzellik yarışmasındaki başarısından sonra televizyon dünyasına adım atan Serenay Sarıkaya, başarılı oyunculuğu ile akıllarda yer edindi.

Sarıkaya, geçtiğimiz günlerde özel bir programa davet edildi. Buradaki kıyafetiyle yine olay olmayı başardı. Sarıkaya’nın tercih ettiği kıyafet ise siyah mini elbise kombiniydi. Bu elbise meraklı bakışların gözlerini ona çevirdi. 7. Boğaziçi Film Festivali için sponsor bir markanın düzenlediği özel bir geceye davet edilen Serenay Sarıkaya, tercih ettiği kıyafet ile olay yarattı. Başarılı oyuncu düzgün fiziğiyle dikkat çekerken objektiflere cesur pozlar verdi.

serenay-sarikaya-siyah-mini-kiyatiyle-gecenin-dikkat-ceken-ismi-oldu-3.jpg

Sanat, sinema, televizyon ve müzik dünyasından gerçekten önemli isimlerin katıldığı bu özel gecede herkesin ne giyeceği merak ediliyordu. Katılanlar arasında adeta bir şıklık yarışı vardı. Serenay Sarıkaya bu isimler arasında kendisini sıyırmayı başardı ve en çok dikkat çeken isim oldu.

7. Boğaziçi Film Festivali öncesinde gala tarzında düzenlenen bu gece, her yıl geleneksel olarak düzenlenmektedir. Programa Venedik Sarayı ev sahipliği yaptı.

Birçok ünlü ismin katıldığı programda oldukça renkli anlar yaşandı. En son bir internet dizisi olan Fi’de oynayan başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, bu özel geceye koyu renklerin hakim olduğu güzel bir kıyafetle katıldı.

Sarıkaya, yırtmaç bölümü çengelli iğnelerle süslenmiş mini eteği ve fileli çorabıyla verdiği minili poz, hayranlarının beğenisini kazandı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X