Minibüs şoföründen şehit aileleri için anlamlı davranış

Bursa’da aracının her yerini bayraklarla süsleyen bir minibüs şoförü, şehit ailelerinden ücret almıyor.

Minibüs şoföründen şehit aileleri için anlamlı davranış

Bursa’da Kent Meydanı-Kaplıkaya hattında minibüs şoförlüğü yapan 38 yaşındaki Can Atçı, şehit ailelerini ücretsiz taşıyor. Aracının arkasına ve içine ‘Bu minibüs şehit ailelerine ücretsizdir’ yazısı asan Atçı, minibüsüne binen şehit ailelerinden ücret almıyor.

20 yıldır minibüs şoförlüğü yapan Atçı, bu uygulamayı başlattığı için herkesin takdirini kazandığını belirterek, “Bizimki tamamen şehit ailelerine manevi destek, zaten şehit aileleri de bindikleri zaman bunu dile getiriyor. Bazen para vermeye çalışan oluyor, bu desteği verdiğimiz için teşekkür ediyorlar. Tek amacımız manevi destek olmak, bundan bir beklentimiz yok” diye konuştu.

Atçı, diğer müşterilerin olumlu tepkiler verdiğini, daha fazlasını yapmaya çalıştığını, bu uygulamanın yaygınlaşması gerektiğini ifade etti.

‘Şehit ailesi’ demelerinin yeterli olduğunu belirten Atçı, “Onları da bir şekilde teselli ediyoruz, sonuçta onlar da şehit annesi, şehit babası. Zaten bu onlar için bir gurur. İçimiz kan ağlıyor, diyecek bir şey bulamıyorum. İnşallah artık son bulur” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X