Minibüste şok! 15 saniye sürdü

Bursa’da şehir içi sefer yapan minibüse binen bir kişi, para kutusunda bulunan 380 lirayı 15 saniyede çaldı. Minibüsteki güvenlik kamerası tarafından görüntülenen hırsız aranıyor.

Minibüste şok! 15 saniye sürdü

Vatan-Kent Meydanı arasında yolcu taşıyan minibüsün şoförü Bayram Güler (26), peronda kalkış saatini beklerken, aynı hattaki arkadaşının minibüsüne para bozdurmaya gitti.

Bu sırada minibüse binen bir kişi, şoför koltuğunun yanındaki kutuyu açıp, orada bulunan 380 TL’yi alıp kayıplara karıştı.

Kutuyu açtığında içinde parasını bulamayan Güler, güvenlik kameralarının görüntülerini inceledikten sonra soyulduğunu anlayıp polise haber verdi.

Minibüs sahibi Bayram Güler, “Sabahtan akşama kadar direksiyon sallıyoruz, hırsızlar gelip emeğimizi 15 saniye içerisinde alıp götürüyor. Minibüs burada duruyordu. Öndeki arkadaşıma para bozdurmaya gittim. O sırada gelip 380 TL’yi alıp gitmiş” dedi.

Polis olayla alakalı tahkikat başlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X