‘Minik Alper’in ismi yaşatılsın’

İlik nakli konusunda geçtiğimiz yıl Bursalılar başta olmak üzere tüm Türkiye’nin destek verdiği lösemi hastası Alper’in vefatının ardından bir kampanya başlatıldı. Sevenlerinin isteğiyle Alper’in adının bir çocuk parkında yaşatılması isteniyor.

‘Minik Alper’in ismi yaşatılsın’

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yaşayan ve 17 ay önce lösemi teşhisi konulan iki yaşındaki Alper Kağan Altıncan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Sosyal medyada sevenleri Alper’in adının yaşatılması için imza kampanyası başlattı. 

 

“Alper Kağan Altıncan çocuk parkı için kayıtsız kalma” adındaki imza kampanyasında “23 Ekim 2015’de melek olan, binlerce insanın gönlünde var olmuş Alper Kağan’ın adının Bursa Büyükşehir ya da Yıldırım Belediyesi tarafından yaptırılan bir parka verilmesini rica ediyoruz. Bu istek Alper Kağan’ın annesinin yaşamdaki en çok isteğidir. Yüreğindeki evlat acısını azaltmaz ama yüreğindeki ateşi bir nebze sindirir. Alper Kağan’ı lösemi hastalığından yitirdik. Belediye yetkililerinden bir annenin yürek acısını, gönül sızısını, binlerce sevenin yürek yangınını bir nebze hafifletmesini istiyoruz. Lütfen bir annenin bu isteğini çok görmeyin. Hayalin gerçek olması umudu adına imzanı at Alper Kağan’ımızın adını yaşatılmasına vesile ol” ifadelerine yer verildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X