Minik Ecrin’e gözyaşlarıyla veda

Antalya’nın Serik ilçesinde kaybolduktan sonra cansız bedeni derede bulunan 2 yaşındaki Ecrin Keskin’in cenazesi ailesine teslim edildi. Minik Ecrin’in cenazesi Serik ilçesindeki Kadriye Mezarlığı’na defnedildi.

Minik Ecrin’e gözyaşlarıyla veda

Yapılan arama çalışması sonucu cansız bedeni bulunan Ecrin’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Ecrin’in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından baba Ferhan Keskin ve yakınları tarafından teslim alındı.

Minik Ecrin’in cenazesi Serik ilçesindeki Kadriye Mezarlığı’na defnedildi. Cenazede Ecrin’in yakınları gözyaşı döktü.

Minik Ecrin’in cenazesi toprağa verildi

Olay

Kadriye Mahallesi Beşgöz mevkisinde ikamet eden ve bölgedeki seralarda uzun yıllar işçi olarak çalışan Ferhat ve Zübeyde Keskin çifti, engelli çocuklarının tedavisi için evden ayrılınca Ecrin’i, 18 Temmuz’da babaannesine emanet etmişti.

Babaanne Fatma Keskin ise bir iş için kısa süre ayrıldığı eve döndüğünde Ecrin’i göremeyince komşulardan yardım istemiş, ardından durum polise bildirilmişti. Ekiplerin yaptığı aramada dün gece saatlerinde küçük Ecrin’in cesedine, su seviyesi düşürülen derede yapılan aramalar sonucunda köprü altında ulaşılmıştı.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X