Minik finansçılar iş başında

Bursa Özel Final Okulları tarafından yürütülen ‘Minik Finans Mühendisleri’ sosyal sorumluluk projesinde, devlet anaokullarına ve Finalli öğrencilere bilinçlendirme eğitimi verildi.

Minik finansçılar iş başında

Nilüfer ilçe Milli Eğitim Bakanlığı tarafından desteklenen ve 4.yılını tamamlayan proje, Anaokulu ve ilkokul çocuklarına para yönetimini, istek ve ihtiyaç kavramlarını, para biriktirme yollarını öğretmeyi amaçladı. Proje içeriği, uzman gelişim psikologları tarafından hazırlanarak çocukların yaş grubuna göre gelişimsel özellikleri göz önünde bulundurularak eğitim verildi. Finansal bilinçlendirmeyi etkili bir şekilde çocuklara aktarabilmek için resim, film, müzik ve drama branşlarının öğretmenleri, projede aktif bir rol aldı. Proje yürütülürken para yönetimi konusunda bilinçlenirken eğlenen minikler, Final’in kurumsal iletişim birimi tarafından hediye edilen kumbara sayesinde ulaşabilecekleri hedefleri belirlediler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X