Minik kalplere büyük dokunuş

Orhaneli Kaymakamlığı ve Kadri Uğur Ortaokulu ile farkındalık oluşturmak amacıyla ortaklaşa hazırlanan ‘Bir Dilek Tuttum’ projesi kapsamında Orhaneli Derneği (OR-DER) tarafından yaptırılan özel eğitim sınıfı açılışı yapıldı.

Minik kalplere büyük dokunuş

OSMAN SAK

Programa AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can, Belediye Başkan Vekili Salim Aktürk, OR-DER Başkanı Ziya Özkan ve yönetimi, Yıldırım Belediyesi temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Öğrencilerin Özel Eğitim Öğretmeni Eda Ateş’in yönetiminde işaret diliyle oluşturduğu koro ve okunan şiirler katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Program kapsamında sınıfın oluşturulmasında emeği geçen Orhaneli Kaymakamı Abdulhalim Can, Orhaneli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ertuğrul Tunca, OR-DER ve Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni Eda Ateş’e plaket verildi. Programda OR-DER ve Yıldırım Belediyesi tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verilirkin, misafirlere aşure ikramı yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X