Minik kızı kocaman oldu

Ünlü sanatçı Nilüfer’in kızı Ayşe Nazlı bu yıl liseden mezun oluyor!

Minik kızı kocaman oldu

8590319.jpg

Nilüfer, kızının kepli fotoğrafını Instagram’da paylaştı ve altına “Ayse Nazlı benim biricik kızım. Bu sene mezun oluyor, seneye üniversite öğrencisi olacak. Zaman ne çabuk geçti. Ben hep çabuk büyüsün istedim. Bu günleri görebilmek, bu mutlulukları tadabilmek için… Daha çok yolumuz var. Allah sağlık verirse bu yolda hep yanında olabilmek en büyük isteğim…” notunu düştü.

8590321-(1).jpg

Nilüfer daha önce verdiği bir röportajda “Ayşe Nazlı’nın en çok neyine karışıyorsun?” sorusuna şöyle cevap vermişti: “Çok fazla karışmam gereken bir durum olmuyor. Bazen bazı arkadaşlarının gece dışarı çıktıklarını söylüyor. Boyu beni geçti ama gece çıkmaya izni yok. Oturduğumuz sitenin içinde bir kafe var. 
 

8590322.jpg

Arkadaşlarıyla oraya gidiyorlar. Bizim sitenin içinde olursa en geç 8’e kadar izni oluyor… Benim yaşadığım dönemle onun yaşadığı dönem çok farklı. Ben onu anlamaya çalışıyorum. Arada anlayamadığım ve tenkit ettiğim şeyler olabiliyor ama.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X