Minik mankenler podyumda

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam eden Junioshow kapsamında düzenlenen ‘Junio Defile’de çocuk mankenler podyuma çıktı.

Minik mankenler podyumda

Üretim merkezi Bursa olan bebe çocuk konfeksiyonu sektörünün ilkbahar-yaz kreasyonlarını tanıtan minikler fuara renk kattı. Çocuk mankenlerin performansı, salonu dolduran ziyaretçilerden de bol bol alkış aldı. Defilede minik mankenlerin heyecanı ise görülmeye değerdi. 

Dans gösterilerinin yanında çocuk mankenlerin sergilediği kareogrofiler ise büyük beğeni topladı. 

 

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, bebe ve çocuk modasını belirleyen Junioshow Fuarı’nın hem sektöre hem de Bursa ekonomisine büyük canlılık getirdiğini belirterek, Bursalı firmaların yeni tasarımlarının tanıtımına büyük katkı sağlayan Junio Defile’nin fuara ayrı bir renk kattığını söyledi.

Bebe – Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Halil Atalay da, Junio Defile ile firmaların tasarım odaklı ürünlerini tanıtma imkanı yakaladığını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X