Minik öğrenciler Atatürk’ü andı

Bursa’daki Çağdaş Öncü Okulları ve Bahçeşehir Koleji Bademli Kampüsü’nün minik öğrencileri Atatürk’ü sevgi ve saygıyla andı.

Minik öğrenciler Atatürk’ü andı

Bahçeşehir Koleji Bursa Bademli Kampüsü ve Çağdaş Öncü Okulları’nın minik öğrencileri, Mustafa Kemal Atatürk’ün 77. yıldönümünü sevgi, saygı ve minnetle andı. İlk olarak Bahçeşehir Koleji Bursa Bademli Kampüsü Kampüs alanında yapılan törenle öğrenciler, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirirken Almanca, Fransızca ve İngilizce yaptıkları sunumlarla günün anlam ve önemini belirtti. Tören sonunda konuşma yapan Okul Müdürü Burhan Yazgan, öğrencilerin akıl ve bilimi rehber alması gerektiğini, modernleşme ve ilerlemenin kaynağının nitelikli bireyler yetiştirmek olduğunu vurguladı.

Çağdaş Öncü Okulları’nda düzenlenen bir başka etkinlikte ise minik öğrenciler, şiir, türkü ve zeybek danslarıyla Atatürk’ü andı. Özellikle etkinliğin finalinde tüm izleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı Atatürk’ün ‘bir saati vardı’ şarkısına yapılan kareografi ayakta alkışlandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X