Minik öğrencilerden `Dünya için bir şey yap`

Gemlik Lale-Kemal Kılıç Ortaokulu 6-B sınıfı öğrencileri Eylül Dağ, Nur Zeynep Tuna ve Muratcan Parlaklar`ın, Türkçe öğretmenleri Sümeyye Yalçıner öncülüğünde başlattıkları “Dünya İçin Bir Şey Yap” projesine Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz`dan destek

Minik öğrencilerden `Dünya için bir şey yap`
CEMAL KIRGIZ
 
Çevre Sağlığı konusunda insanları bilinçlendirirken, çöp, atık ve görsel kirlilik konusunda da duyarlılığı artırmayı amaçladıklarını ifade eden öğrenciler, ‘Hazır mısın Türkiye’nin çocukları? Dünya İçin Hepimiz El Ele veririz’ sloganıyla yola çıktıklarını anlattılar. Öğrenciler, plastik, cam, kâğıt, atık yağ, atık pil toplama kampanyalarının kâğıt için kesilen ağaçların yerine dikilecek fidan dikim kampanyaları ile süreceğini bildirdiler.
 
YILMAZ’DAN DESTEK
 
Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, öğrencilerin geri dönüşüm kutuları, atık yağ fıçıları, atık pil kutuları gibi taleplerini yerine getireceklerini, bilimsel, sosyal ve kültürel gezilerine katkı sunacakları sözünü verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X