Minik öğrencilerden duygu dolu mektup

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, minik öğrenciler, şehit çocuklarına yazdıkları mektupları jandarmaya teslim etti.

Minik öğrencilerden duygu dolu mektup

Öğretmenleri nezaretinde Jandarma Karakolu’na gelen minik öğrencileri Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Uğur Baş ile askeri personel karşıladı. Küçük öğrencilerden Makbule Uluhan, şehit askerlerin çocuklarına yazdığı mektubu okudu.

 

Minik öğrenci, mektubunda şu ifadelere yer verdi;

 

“Sizin babanız yok, ama bir gün onunla buluşabilirsiniz. Bizim ülkemize hiç kötüler gelmiyor. Kötüleri engelleyen babalarınıza teşekkür ederiz. Siz hiç üzülmeyin, bir gün babanıza ulaşacaksınız. O sizi cennette bekliyor olacak. Babanız aslında kalbinizde hep olacak. Babanız yanınızda olmasa bile hep dua okursanız yanınızda olduğunu hissedebilirsiniz. Şehitlerimiz bizim vatanımızı kurtardılar.”

Minik öğrencinin mektubu öğretmenleri ve askerleri duygulandırdı. Minik öğrenciler daha sonra ise yazdıkları mektuplar ile gülleri askerlere teslim etti. Öğrenciler, mektupların yanı sıra yaptıkları şehitlik maketi ile Türk bayrağını Komutan Uğur Baş’a hediye etti. Jandarma hakkında bilgi edinen miniklere ikramlarda bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X