Minik öğrencilere zeytinli hediye paketi

Marmarabirlik, siyah zeytin, havuçlu yeşil zeytin, zeytin ezmesi ve boyama kitabından oluşan hediye paketlerini çocuklara dağıtarak, zeytini sevdirmek için çalışma başlattı.

Minik öğrencilere zeytinli hediye paketi

ÖMER BİLİK

Marmarabirlik Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Marmarabirlik Genel Müdürlüğü’nce sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde minik öğrencilere zeytin ve zeytin ürünlerini sevdirmek için Pepe temalı hediye paketi dağıtımına başladı. 

Hazırlanan zeytin paketleri, Mudanya’da ilköğretim okulu birinci sınıf ve anaokulu öğrencilerine dağıtılıyor. Zeytini sevdirmek için Marmarabirlik’in yeni bir proje başlattığını belirten Marmarabirlik Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız, “Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Mudanya’da toplamda bin 570 minik öğrenciye, zeytin ürünlerini sevdirmek için dağıtımımıza start verdik. Hedefimiz zeytini ve zeytinyağını küçük yaşta sevdirmek ve markamızın kalitesini yeni yetişecek nesillere aşılamak istiyoruz. Bu projeyi herkes kendi bölgesinde başlattı. Biz de bugün itibarıyla bütün okullarımıza dağıtmaya başladık” dedi.

ZEYTİN YEME ALIŞKANLIĞI

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, “Mudanya zeytin ve türevlerinin üretilip yetiştirildiği bir ilçemiz. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldız’ın özellikle zeytin ve zeytinyağı tüketimi ile ilgili olarak okullarımızın ana sınıfı ve birinci sınıflarında bir farkındalık yaratmak ve zeytin yemenin alışkanlık haline getirilmesi konusunda bize teklifleri oldu. Biz de çok mutlu olduk. Çocuklarımızın zeytin ve zeytinyağı yemeleri, özellikle bu yaşlarda çok önemli. Kendilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X