Minik Poyrazlar’a belediyeden destek

Mudanyaspor Futbol Okulu’na katılan minik sporculara belediye tarafından malzeme desteği verildi.

Minik Poyrazlar’a belediyeden destek

ÖMER BİLİK

Mudanya Belediyesi, Mudanyaspor Futbol Okulu’na devam eden sporculara malzeme desteği sağladı.

Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren, sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit görevler üstlenen ve Nisan ayında düzenlenen tören ile minik sporculara kapılarını açan “Mudanyaspor Futbol Okulu’na Mudanya Belediyesi tarafından malzeme desteği verildi.

Başkanlık makamında düzenlenen malzeme teslim törenine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyaspor Kulüp Başkanı Hikmet İlhan ve kulüp yöneticilerinin yanı sıra Belediye Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Akif Altıncan, antrenörler Vahap Çetiner, Naci Bozlak, Cemal Kaya ve sporcular katıldı. Çanta, tişört, şort ve tozluktan oluşan malzemeler sporculara teslim edildi.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, spora ve sporcuya verecekleri desteklerin artarak devam edeceğini belirtti. Türkyılmaz, “Her şeyden de önemlisi eğitiminizi asla ihmal etmeyin. Aranızdan ileride kendisiyle övüneceğimiz futbolcuların çıkacağına inanıyorum” dedi. 8-13 yaş arasında 100’ün üzerinde minik sporcuyla çalışmaların devam ettiğini belirten Mudanyaspor Başkanı Hikmet İlhan, verilen destekten dolayı başkan Türkyılmaz ve emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X