Minik raketler kortta

9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Turnuvası, 13 kulüpten 96 sporcunun katılımıyla başladı.

Minik raketler kortta

Osmangazi Belediyesi’nin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde geleneksel olarak düzenlediği 9 Yaş Osmangazi Kış Kupası Tenis Turnuvası 13 kulüpten 46’sı kız, 50’si de erkek olmak üzere toplam 96 sporcunun katılımıyla başladı. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde grup eleme karşılaşmaları ile start alan turnuvada grubunda ilk iki sırayı alan sporcular bir üst tura çıkacak. Elemeler sonunda son 16’ya kalan tenisçiler 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan yarı final ve final müsabakalarında mücadele edecek.

İLGİ ARTIYOR

Turnuvanın sonunda kızlarda ve erkeklerde ilk 4’e giren sporcular kupa ve madalyalarını 27 Kasım’da düzenlenecek olan törenle alacak. Bu yıl 6’ncısını düzenledikleri turnuvaya ilginin her geçen yıl arttığını söyleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak spora ve sporcuya yönelik yaptıkları yatırımların meyvelerini, son yıllarda ulusal ve uluslararası müsabakalarda elde edilen başarılarla aldıklarını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X