Minik timsahlar engel tanımıyor

Bursaspor Futbol Okulu öğrencileri, tecrübeli antrenörlerle aldıkları eğitimlerini Bursa’da etkisini gösteren soğuk hava ve kara rağmen sürdürüyorlar.
Yeşil-beyazlı kulüpte lisanslı futbolcu olabilmek için Vakıfköy’den önceki durak olan Bursaspor Futbol

Minik timsahlar engel tanımıyor

Bursa Merinos Stadı’nda verilen futbol dersleriyle geleceğin yıldız futbolcuları olma umutlarını yeşerten minik öğrencilere en güzel destek ise soğuk havaya rağmen antrenmanlarda kendilerini tribünden izleyen ailelerinden geliyor. Futbol Okulu tabi ki kış döneminde de devam edecek diyerek konuşmasına başlayan Bursaspor Futbol Okulu Sorumlusu Hakan Cenkçiler, “Bunlar futbolcu. Futbolcu böyle yetişiyor. Biz daha önce de sürekli söylüyorduk. İyi birey, sağlıklı vatandaş, iyi birer Bursasporlu yapmak”dedi.

“ÖĞRENCİLER KEYİFLE GELDİLER”

Bu şartlar altında önceki günlerde de çalıştıklarını dile getiren Hakan Cenkçiler, “Saha şartları çok daha ağırdı ama çocuklar keyifle geldiler. Saatlik eğitimde 80 öğrenci var hava şartlarına rağmen 60’tan aşağıya düşmedik. İyi bir ortam yakaladık. Güzel oyunlar şeklinde yaptık. Daha sonra biraz oyun oynattık. Ben bugün daha az öğrencinin geleceğini düşündüm çünkü akşam buzlanma oldu. Gerçi sahada bir sıkıntımız yok yumuşak kar ama veliler bu konuda öğrencilerden daha hevesliler. Çocuklar akşam uyumamışlar. Yarın daha güzel olur. Yarın yine gidelim diye düşünüyorlar. Bu da bize keyif veriyor. Çalışma şevkimizi arttırıyor” şeklinde konuştu.

“BURSASPOR HER YERDE”

Futbol Okulu’nda ki öğrencilerden ne kadar fazlasını Bursaspor altyapısına katabilirlerse kendilerinden mutlusu olmayacağını ifade eden Cenkçiler, “Özverili çalışmaya devam ediyoruz. Hocalarımız çok tecrübeli bir ekip oldu. 8 senedir aynı ekip çalışıyor. Çocuklara baktığımızda gözlerinden ne istediklerini anlayabiliyoruz artık. Onlara ne vermemiz gerektiğini biz zaten biliyoruz. İyiye gidiyor. Çok çok daha iyi olacak inşallah. İlçelere ve diğer illere de Bursaspor Futbol Okulu açmaya başladık. Bursaspor heryerde diye bir sloganımız var. Bu slogan doğrultusunda 6-7 yerde çalışmalar başladı. Onlarla da haberleşiyoruz ve önümüzdeki haftalarda denetlemeye gideceğiz. Onlarda aynı şekilde çalışmanın devam ettiğini, hiç ara vermediklerini söylediler. Bu da keyif verici. Çok aşırı zor şartlar olursa içeride salonumuz var. Salonumuzda onlara genel kültür bilgileri veriyoruz. Futbol sahasının ebatları, kale direkleri aralığı, topun ağırlığı, Bursaspor hangi tarihte kaç takımın birleşmesiyle kuruldu?, o takımların isimleri neler gibi bilgileri öğretiyoruz. Bu çocukların hepsi Kulüp Başkanı ismini ve bu bilgileri biliyorlar. Bu da bir övünç kaynağı” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X