Minik Timsahlar geliyor!

Merinos Stadı’nda 6 eğitmen tarafından eğitim gören 470 minik sertifikalı futbolcu oldu

Minik Timsahlar geliyor!

Yeşil beyazlı kulübün futbol okulunda kış dönemi sona ererken, geleceğin yıldız adayları mezuniyet belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı. 

Bursaspor Futbol Okulu’nun kış dönemi Merinos Stadyumu’nda düzenlenen törenle sona erdi. Törene her hangi bir yönetici katılmazken sadece efsane futbolculardan Mesut Şen hazır bulundu. Mezun olan 470 öğrenci sertifika almanın mutluluğunu yaşadı. Haftada 2 gün Merinos Stadı’nda çalışan minik timsahlar, 8 aylık bir eğitimden geçti. Yeşil beyazlı minikler, Futbol Okulu Koordinatörü Hakan Cenkçiler yönetiminde 6 antrenörden eğitim aldılar.  

NE YAPSAK AZ

Cenkçiler, yeni yıldız adaylarını Türk futboluna sunmak için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını belirterek, ‘Burada eğitim alan her öğrenci bizler için çok değerli. Bugün Türk futboluna damga vuran bir altyapımız var’ Bakıyorsunuz liglerde birçok yıldız Bursaspor altyapısından yani futbol okulundan çıkmış. İnanıyorum ki sizlerde çok çalışarak Bursaspor’a hizmet edeceksiniz’ diye konuştu. 

Yaz okulu başlıyor

Bursaspor Futbol Okulu’nun 3 Temmuz’da başlayacak yaz dönemi kayıtları sürüyor. Merinos Stadyumu Futbol Okulu Ofisi’nde gerçekleşen kayıtlarla ilgili yapılan açıklamada, “2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 ve 2012 yıllarında doğan tüm gençlerimizi hem Bursaspor çatısı altında futbol eğitimi almalarını sağlamak hem de yaz tatilini sosyal şekilde geçirmelerini sağlamak üzere Futbol Okulu’muza bekliyoruz” denildi. Dönemlik kayıt ücretinin malzeme dahil 200 TL olduğu, futbolculara 2 adet forma, şort, t-shirt, tozluk verileceği duyuruldu.

470 öğrenci 8 aylık eğitim süresi sonrasında sertifikalarını hocalarından aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X