Minik Timsahlar için kampanya! ATKILARA SARARIZ SİZİ…

Yeşil beyazlı kulübün de destek verdiği sosyal projeye katılım bedeli 30 TL olarak belirlendi. Toplanan bağışlarla öğrencilere Bursastore’dan orijinal atkı hediye edilecek.

Minik Timsahlar için kampanya! ATKILARA SARARIZ SİZİ…

Bursaspor aşığı bir ilkokul öğretmeni olan Metin Yüksek, İnegöl’de görev yaptığı Vehbi Koç İlkokulunda yıllardır dersine girdiği ögrencilerine bu sevdayı anlatıyor. Öğrencilerini pandemi öncesinde Bursaspor’un Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynadığı maçlara da topluca götüren Metin Hoca, yeşil beyazlı taraftarın maddi destekleri ile talebelerine atkılar, formalar hediye edilmesini sağladı. Şehrimizin en büyük değeri Bursaspor’u çocukların gönlüne koymaya çalışan Metin Yüksek’in bir hayali daha gerçeğe dönüştü.

HER ÖĞRENCİYE ULAŞILMALI
Aynı zamanda üyesi olduğu Bursasporlu kongre üyeleri platformu (BURKÜP) öncülüğünde “Atkılara sararız sizi” sloganıyla başlatılan öğrencilere Bursastore’dan orijinal atkı ve bere hediye etme kampanyasına start verildi. Kampanyaya katılmak isteyenler Bursaspor Sportif Hizmetler’in belirtilen banka hesabına 1 adet orijinal Bursastore atkı bedeli olarak 30 TL yatırıp, açıklama kısmına ‘AtkılaraSararızSizi’ yazmaları yeterli olacak. Bursaspor Başkanı Erkan Kamat ve yönetim kurulunun da destek verdiği bu kampanyada olabildiğince fazla sayıda öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.

KALPLER MİNİKLER İÇİN ÇARPIYOR
Bursasporlu kongre üyeleri platformu (BURKÜP)’den yapılan paylaşımda şu ifadalere yer verildi: “Kurulduğu günden beri Bursaspor için çarpan kalplerimiz bu kez Bursasporlu minik Timsahlar için çarptı. BURKÜP ailesi olarak, üyelerimizden Metin Yüksek hocamızın Bursaspor sevgisini aktardığı öğrenci kardeşlerimizi, soğuk kış günlerinde ısıtabilmek için bere ve atkılara sarmaya karar verdik. Böylece atkılara sararız sizi projemizi de başlatmış olduk.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X