Minikler kürsüye kulaç attı

Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen 10-11-12 Yaş Grubu Yüzme Teşvik Yarışları heyecana sahne oldu

Minikler kürsüye kulaç attı

Demirtaş Yüzme Havuzu’nda Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda 120 sporcu mücadele ederken, nefes kesen yarışlarda birinci Osmangazi Belediyesi oldu.

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen 10-11-12 yaş grubu ‘Yüzme Teşvik Yarışları’, İstanbul, Yalova, Gemlik ve Bursa’dan 120 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. 

Osmangazi Belediyesi Demirtaş Yüzme Havuzu’nda 9 takımın katıldığı yarışlar miniklerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. Nefes kesen yarışlar sonunda, erkekler ve kızlarda Osmangazi Belediyespor takım halinde birinci olurken, Yıldırım Belediyespor ikinci, Bursa Olimpik Sporlar ise üçüncülüğü elde etti.

KATKI SAĞLAYACAK

İlkinin Osmangazi Demirtaş Yüzme Havuzu’nda yapıldığı teşvik yarışlarının milli sporcular yetiştirmeye de katkı sağlayacağını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Teşvik yarışlarına katılım gösteren tüm sporcularımızı gönülden tebrik ediyorum. Osmangazi Belediye tesislerinde yapılan bu yarışları, hem bölgesel hem de Türkiye çapına yaymak yüzme sporuna ciddi katkılar sağlayacaktır” dedi.

Müsabakalar sonunda ilk dörde giren sporculara Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Kenan Akan, Osmangazi Belediye Meclis Üyesi Nizamettin Kayar, Osmangazi Belediyesi İşletmeler Müdürü Tamer Balaban ve Osmangazi Belediyespor Asbaşkanı Cihat Yusufoğlu’nun katılımıyla madalyaları verilirken, tüm katılımcılara katılım sertifikası takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X