Minikler pasta yapmayı öğrendi

Osmangazi Kent Konseyi, Gastro Akademi ile gerçekleştirdiği etkinlikte Mürüvvet Baş Anaokulu öğrencilerine pasta yapmayı öğretti.

Minikler pasta yapmayı öğrendi

Mürüvvet Baş Anaokulu’nda düzenlenen etkinlikte Osmangazi Kent Konseyi üyeleri ve Gastro Akademi aşçıları, minik öğrencilere pasta yapmayı öğretti. Yaklaşık 20 öğrencinin katıldığı etkinlikte birbirinden güzel ve lezzetli pastalar yapan minikler, daha sonra yaptıkları bu pastaları süslediler. Öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayan etkinlik birbirinden renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlik süresince anaokulu öğrencileri hoşça vakit geçirdi.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Ömer Eşer, “Çocuklarımızın el becerilerini arttırmak için profesyonel aşçılarımızın katıldığı etkinlik kapsamında Mürüvvet Baş Anaokulu öğrencilerimiz pasta yapmayı öğrendiler. Bu tarz etkinliklerle çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlıyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X