Minikler ringi doldurdu

İki ekibin de 9’ar sporcuyla mücadele ettiği organizasyonda kazanan Bursa boksu oldu. Büyükşehir Belediyespor ile Bursaspor boks minik takımları arasında gerçekleştirilen dostluk maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Minikler ringi doldurdu

RECAİ UYSAL

Boksta Bursa’ya önemli başarılar kazandıran Büyükşehir Belediyespor ile Bursaspor’un minik sporcuları bu kez dostluk maçında karşı karşıya geldi. Atıcılar Çok Amaçlı Boks Salonu’nda hafta sonunda gerçekleştirilen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu. İki ekibin minik sporcuları ilk kez müsabakaya çıkarken, aileler de heyecana ortak oldu. Minik eldivenlerin rakipleri karşısında verdikleri mücadele de alkış aldı.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

İki ekipten de 9’ar sporcunun mücadele ettiği turnuvada minik boksörler hünerlerini sergileme fırsatı buldu. Oldukça heyecanlı maçlara sahne olan organizasyonda kazanan tüm sporcular olurken, hem minik boksörler hem de aileleri keyifli bir gün geçirme imkanı buldular. Müsabakalar sonunda ringe çıkan sporcular madalyalarını velilerinden aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X