Miniklerden Anneler Günü Kutlaması

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Nar Çiçeği Anaokulu öğrencileri Anneler Günü dolayısıyla kutlama programı yaptılar. Belediye konferans salonunda yap…

Miniklerden Anneler Günü Kutlaması

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde Nar Çiçeği Anaokulu öğrencileri Anneler Günü dolayısıyla kutlama programı yaptılar. Belediye konferans salonunda yapılan kutlama programına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Ayaz, İş adamı Adnan Akcan, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen programın açış konuşmasını yapan Okul Müdürü Nevzat Yücel, Anneler Günü’nün evrensel bir gün olduğunu, dünyada milyonlarca annenin çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anıldığını söyledi. Hayatta ki, en değerli varlıkların anneler olduğunu vurgulayan Yücel, “Annelerimizi sadece anneler gününde değil, her gün anmalıyız. Onların gönüllerini alacak hediyeleri her zaman vermeliyiz. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun” dedi. Günün anlam ve önemine yönelik video sunumunun ardından programda okul öğrenciler koro, şiir, dans ve oratoryo sunumları gerçekleştirdiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X