Miniklere enerji verimliliği dersi

​Çağdaş Eğitim Kooperatifi Özel 3 Mart Eğitim Kurumları, miniklerin enerji verimliliği hakkında bilinçlenmesi konusunda örnek bir etkinliğe imza attı.

Miniklere enerji verimliliği dersi

Dilek Atlı 

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası desteğiyle dün Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu’nun konferans salonunda enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji konularında anaokulu ve ilkokulu öğrencilerine bilgi verildi. Etkinlikte ayrıca miniklere Gülce Küçük’ün hazırladığı, her biri farklı bir enerji türünü anlatan boyama kitapları ve boya kalemleri armağan edildi.

ALIŞKANLIK KAZANDIRMAK…

Elektrik Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yeşil’in konuşmasıyla başlayan etkinlikte Bursa Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı Remzi Çınar da hazır bulundu. Miniklerin sorularını da yanıtlayan Yeşil, şunları kaydetti:

“Çağdaş Eğitim Kooperatifi’nin daveti üzerine enerji verimliliğiyle ilgili kısa bir bilgi vermek ve konuyla ilgili boyama kitapları armağan etmek için çocuklarla bir araya geldik. Enerjinin ve enerji verimliliğinin ne olduğunu onlara anlayabilecekleri kadarıyla aktardık. Türkiye’de enerji verimliliği aslında bir enerji kaynağıdır. Ne yazık ki bu konuda yeterli adım atılmıyor. Bunu çocuklara aktararak onların alışkanlıklarını erken yaşta geliştirmeyi, boyama kitapları ile bilinç ve farkındalık kazanmalarını amaçlıyoruz. ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumları bu konuda hassasiyet gösterdi ve bizi davet etti. 400 kitabı, bugün 400 öğrencimize armağan edeceğiz.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X