Miniklerin ‘festival’i’

Toplam 256 takımın katıldığı organizasyonda son viraja girildi. Festival Voleybol adıyla düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda genç, yıldız ve küçüklerden sonra minik maçları da start aldı.

Miniklerin ‘festival’i’

RECAİ UYSAL

Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Festival Voleybol adıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda genç, yıldız ve küçüklerin ardından sıra şimdi de miniklere geldi. 19 Haziran’da tamamlanacak organizasyonda minik smaçlar ilk sınavlarına dün çıktılar. Toplam 256 takımın katıldığı organizasyonda minik maçları dün başlarken, Bursa ekipleri günü 2 galibiyetle kapattı. Kızlarda ilk sahaya çıkan ekibimiz MG Spor, İlbank’a 3-0 mağlup oldu.

2 GALİBİYET GELDİ

BUTTİM TÜYAP Fuar Alanı’nda  oynanan ve büyük heyecanın yaşandığı maçta ise Özel Emine Örnek Koleji, Ordu Fatsaspor’u 3-1 yenerek ilk maçından galibiyet çıkardı. Bursa Fabrika Voleybol ise Çorlu Belediyespor’a 3-0 yenildi.

Erkeklerde iki ekibimizi karşı karşıya getiren maçta ise Tofaş’ı 3-1 mağlup eden Boschspor organizasyona galibiyetle başladı. Festival Voleybol’da heyecan 19 Haziran’da sona erecek.

Kızlardaki temsilcilerimizden Emine Örnek Koleji, Ordu Fatsaspor’u 3-1 mağlup etmenin mutluluğunu yaşadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X