Miniklerin gözünden Türkiye sergisi

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) Okul Öncesi Eğitim Sınıfları’nda öğrenim gören öğrenciler tarafından hazırlanan ‘Miniklerin Gözüyle Adım Adım Türkiye’ konulu sergi, Barış Manço Kültür Merkezi’nde görücüye çıktı.

Miniklerin gözünden Türkiye sergisi

Öğrenciler, veliler ve ilçe sakinlerinin yoğun katılımıyla düzenlenen sergi açılışını gerçekleştiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, toplumun geleceği olan çocukları donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlamak adına okul öncesi eğitime önem verdiklerini vurguladı.

Çocukların eğitim ve öğretiminin sosyal aktivitelerle desteklenmesinin öneminin de altını çizen Başkan Edebali, “YIL-MEK bünyesinde 35 mahallemizdeki 58 sınıf ve 102 şubede faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıflarında eğitim gören 2 bin 867 çocuğumuzun sağlıklı, başarılı ve hayatın her alanında donanımlı bireyler olarak yetişmeleri öncelikli hedefimiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X