Miniklerin gözüyle Yıldırım

Yıldırım Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (YIL-MEK) okul öncesi eğitim sınıflarında öğrenim gören öğrencilerin hazırladığı çalışmalardan oluşan ‘Miniklerin Gözüyle Yıldırım’ sergisi Barış Manço Kültür Merkezi’nde açıldı.

Miniklerin gözüyle Yıldırım

Serginin açılışında konuşma yapan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “YIL-MEK bünyesinde 34 mahallede 60 sınıf ve 112 şubede faaliyet gösteren okul öncesi eğitim sınıflarında eğitim gören 3 bin 293 çocuğumuzun ortaya koyduğu eserler Yıldırım’ın tarihi ve kültürel mirasını en iyi şekilde yansıtıyor. Bu sergide emeği geçen çocuklarımızı ve ailelerinin yanı sıra öğretmenlerini ve projede desteklerini esirgemeyen muhtarlarımızı kutluyorum” dedi.

Yıldırım’ın geleceğinin sağlam temeller üzerine kurma yolunun çocuklara ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğine dikkat çeken Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Amacımız Yıldırım’ı, Bursa’yı ve ülkemizi kalkındıracak evlatlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak” ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ise çocuklarla ve ailelerle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve beraberindekiler serginin açılışını gerçekleştirdi. Sergiyi gezen Başkan Edebali ve beraberindekiler eserleri inceleyerek çocuklar ve aileleri ile sohbet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X