Miniklerin Okuma Bayramı Coşkulu Geçti

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerinin Okuma bayramı coşkulu geçti. 1-B sınıfı öğretmeni Ahmet Delibay’ın önderliğinde…

Miniklerin Okuma Bayramı Coşkulu Geçti

Kula 4 Eylül Ahmet ve Sebahat Özmen İlkokulu 1/B sınıfı öğrencilerinin Okuma bayramı coşkulu geçti. 1-B sınıfı öğretmeni Ahmet Delibay’ın önderliğinde hazırlanan okuma bayramı gösterisi öğrenci velileri ve izleyiciler tarafından ayakta alkışladı. Şiirlerin okunduğu, skeçlerin sergilenip canlandırmaların yapıldığı, yıl içinde sınıfta yaşanan bazı özel anlardan oluşan resim-video slaytının gösterildiği okuma bayramı etkinliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan program renkli görüntülere sahne oldu. 1-B sınıf öğretmeni Ahmet Delibay velilere yönelik konuşmasında öğretmen olmanın zorluğundan, anne baba ve öğretmenler açısından çocuk eğitmenin öneminden ve eğitimde veli-öğretmen-okul işbirliğinin öneminden bahsetti. Etkinlik sonunda konuşma yapan okul müdürü Enver Ay da bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen sınıf öğretmeni Ahmet Delibay başta olmak üzere tüm öğrenci ve velilere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X