Mircea Lucescu imzayı atıyor

Fatih Terim’den boşalan A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Rumen çalıştırıcı için 14.30’da imza töreni düzenlenecek.

Mircea Lucescu imzayı atıyor

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevi için anlaşmaya varıldığını açıkladığı Mircea Lucescu, dün İstanbul’a geldi. Fatih Terim’den boşalan A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine getirilen 72 yaşındaki Rumen çalıştırıcı saat 14.30’da Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenecek törende 2+1 yıllık sözleşmeye imza atacak.

13 yıl sonra yeniden Türkiye’de

Önceki gün Romanya’da bir araya geldiği TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve beraberindeki yöneticilerle özel bir uçakla Bükreş’ten Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşan Lucescu, havalimanından direkt olarak TFF’nin Riva’da bulunan tesislerine geçti. Tecrübeli çalıştırıcının burada incelemelerde bulunup, bilgi aldığı öğrenildi. Galatasaray ve Beşiktaş’ın başında şampiyonluk yaşayan Lucescu, 13 yıl sonra bu kez A Milli Takım Teknik Direktörü olarak yeniden Türkiye’de çalışma fırsatı yakaladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X