Miroğlu’nun Minik Hayranı Görenleri Şaşırttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu’nun 5 yaşındaki minik hayranı Nehir Yasmin Güneştan’ın Miroğlu ve AK Par…

Miroğlu’nun Minik Hayranı Görenleri Şaşırttı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu’nun 5 yaşındaki minik hayranı Nehir Yasmin Güneştan’ın Miroğlu ve AK Parti sevdası görenleri şaşırtıyor. Orhan Miroğlu’nun Midyat ilçesindeki seçim bürosuna giden 5 yaşındaki hayranı Nehir Yasmin Güneştan, sempatik hareketleri ile seçim bürosunda bulunanların gözdesi haline geldi. 5 yaşında olmasına rağmen posterlerini taşıdığı Miroğlu tarafından evine davet edilen Nehir Yasmin Güneştan, “Siz bizim eve gelmezseniz, ben de gelmem” yanıtını verince Orhan Miroğlu küçük hayranının evine gitmeye söz verdi. MİNİKLER MİROĞLU’NU TEZAHÜRATLARLA KARŞILADI Aldığı söz üzerine sevinen Nehir Yasmin Güneştan, ikamet ettiği mahallede yaşıtları ile hazırlık yaparak Miroğlu’nu beklemeye başladı. Midyat ilçesi Estel bölgesi Yenimahalle’ye giden AK Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu, 5 yaşındaki minik hayranı Nehir Yasmin Genaştan ve arkadaşlarının tezahüratları ile karşılaştı. Çocuklar, “Estelli, Midyatlı sandık başına, bütün oylar Orhan Miroğlu’na” tezahüratları ile AK Parti Mardin milletvekili adayı Orhan Miroğlu ve eşi Canan Miroğlu’nu karşıladı. Minik hayranı ile bir süre sokakta sohbet eden Orhan Miroğlu ve eşi Canan Miroğlu daha sonra Nehir Yasmin Güneştan’ın evini ziyaret etti. 5 yaşındaki kızın annesi Emine ve babası Muhammed Murtaza Güneştan tarafından karşılanan Miroğlu çifti evin içindeki manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Evin bütün odaları ve 5 yaşındaki minik Nehir Yasmin Güneştan’ın odasında Orhan Miroğlu’nun posterlerinin asılı olması Miroğlu çiftini şaşırttı. AK Parti sevdalısı ailenin 5 yaşındaki kızları Nehir Yasmin Güneştan, Miroğlu’nu sevdiği için evinde beslediği balığa da ‘Çiçu Miroğlu’ ismini koymuş. Eşi Canan Miroğlu ile birlikte minik hayranı ve ailesi ile bir süre sohbet eden Orhan Miroğlu, Nehir Yasmin Miroğlu’nun AK Parti ve kendisine duyduğu sevda karşısında büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X