Mis gibi rekabet

Meryem Uzerli, Hande Ataizi ve Banu Zorlu aynı sektörde ticarete atılarak önümüzdeki günlerde tatlı bir rekabet içine girecek.

Mis gibi rekabet

Üç oyuncu da kendi isimlerini taşıyan bir kozmetik markası için çalışmalara başladı. Aynı sektörde iş yaparak birbirlerine rakip olacak olan üç güzel oyuncu, bu kez ekranların ardından ticaret hayatında da mis gibi bir rekabet yaşayacak. Oyuncu ve şarkıcı Banu Zorlu kendi adını taşıyan ruj, göz kalemi, rimel ve allıktan oluşan makyaj malzemelerinin yanı sıra parfüm de çıkartacak.

MERYEM AĞABEYİYLE ORTAK OLACAK

Hande Ataizi ise bir süredir kendi adını taşıyan kozmetik markasının hazırlıklarını sürdürüyor. Hanımların bundan sonra farklı renkleri karıştırarak makyaj yapmak yerine aradığı rengi tek bir palette bulacağını söyleyen Ataizi, bu konuda çok heyecanlı olduğunu belirtti. Meryem Uzerli de ‘By Meryem’ adını taşıyan markasıyla rimelden ruja, fardan allığa birçok ürünü piyasaya sunacak. Uzerli şirketini iş adamı olan ağabeyiyle birlikte kurdu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X